Huis Producten Andere kleppen
/

Gesmeed staal van een flens voorzien Launcher-ventiel

Pigging Ball Valve is een nieuw concept voor pigging launcher of pigging-ontvanger, voornamelijk gebruikt voor het reinigen van pijp in het gasgatestation, het vegen van leidingen en het reinigen van korteafstandsleidingen. Van toepassing op olie- en gasvelden, olie-gas verzamelen en transport, olie-gasopslag, chemische terminal, chemicaliënreservoir, off-shore olieplatform en andere pigging-activiteiten in vloeistoftransportleidingen. Pigging Ball Valve is de pijpleiding constructie, reiniging, onderhoud, testen en beheer van essentiële apparatuur, het gebruik van pigging klep en met de juiste pijpleiding varken, pijpleiding schoonmaken, legen, scheiden, sequentiële transport van medium en inspectie kan eenvoudig worden bereikt. Pigging-kleppen bevatten pigging launcher en pigging-ontvanger, ze zijn gepaard. En door het compatibele varken te gebruiken. De pigging-klep kan het complexe conventionele apparaat voor het lanceren van varkens en het ontvangen van varkens volledig vervangen.
Productdetails

M ain   Kenmerken :

Pigging Ball Valve is een nieuw concept voor pigging launcher of pigging-ontvanger, voornamelijk gebruikt voor het reinigen van pijp in het gasgatestation, het vegen van leidingen en het reinigen van korteafstandsleidingen. Van toepassing op olie- en gasvelden, olie-gas verzamelen en transport, olie-gasopslag, chemische terminal, chemicaliënreservoir, off-shore olieplatform en andere pigging-activiteiten in vloeistoftransportleidingen.

Pigging Ball Valve is de pijpleiding constructie, reiniging, onderhoud, testen en beheer van essentiële apparatuur, het gebruik van pigging klep en met de juiste pijpleiding varken, pijpleiding schoonmaken, legen, scheiden, sequentiële transport van medium en inspectie kan eenvoudig worden bereikt.

Pigging-kleppen bevatten pigging launcher en pigging-ontvanger, ze zijn gepaard. En door het compatibele varken te gebruiken. De pigging-klep kan het complexe conventionele apparaat voor het lanceren van varkens en het ontvangen van varkens volledig vervangen.


Productaanbod:

1. Grootte: 2 "- 6"

2. Temperatuurbereik: -50 tot 400 graden Fahrenheit

3. Drukklassen: ASME 150 - 2500 en API 2000 - 5000

4. Materialen: LF2, 316 SS, en exotische legeringen zoals vereist

5. Industriestandaarden: API 6D, ASME B16.34 en API 598

6. Zeehonden: HSN, HNBR, James Walker, Viton, Teflon, Devlon Peek of zoals vereist


Ontwerpkenmerken:

1. Noodzakelijke injectie van afdichtmiddel

2. Grote lagers voor een soepele en robuuste werking

3. Positief uitgeschakeld met optionele bypass-kleppen

4. Grote smeernippels met een knopkop met ingegraveerde controles

5. Dubbel blok en aftappen met vent en afvoer mogelijkheden

6. Invoercap van varken met zeskantaandrijving en steeksleutels

7. Varkensinvoerkap met ontluchtings- en drukontlastingsveiligheidsgroef

8. Kogel op taatsblok gemonteerd voor minder koppel en stuwbelasting

9. Omhoog Streamen afdichten met automatisch stroomafwaarts holteafvoer

10. Grote bevestigingskussens en stelen van actuatorHot Tags: gesmeed staal van een flens voorzien lanceerinventiel China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product

Een paar: Single-zitten-regelventiel

Volgende: No

Aanvraag sturen
You Might Also Like