Huis Nieuws Globe klep
 • Aug-28 2020
  Gesmede roestvrijstalen bolklep Productbeschrijving 1. Bolklep verwijst naar de klep met schijf aangedreven door steel langs de centrale as, maakt hefbeweging, is een gemeenschappelijke blokklep, gebruikt om medium aan te sluiten of te smoren. 2. Er zijn verschillende soorten klepafsluiters, inclusief doorgangstype ...
 • Apr-30 2020
  De planningsmethoden voor hogedruk-kaartafsluiters zijn rechtlijnig, gelijkstroom en rechte hoek. Straight-through is het meest voorkomende plan, maar de weerstand tegen vloeistoffen is het grootst. De vloeistofstroomweerstand is direct klein, meer voor vaste deeltjes of viskeuze vloeistof. Meervoudig haaks gietlichaam, geschikt voor kleinere doorgang, de hogere druk van de externe draadafsluiter.
 • Apr-10 2020
  Gesmede stalen balgen globe kleppen, waarvan de belangrijkste componenten zijn metalen balgen, de onderkant en stam assemblage worden gelast door automatische rollassen
 • Apr-02 2020
  Bolafsluiters worden gebruikt voor het regelen van de stroomregeling. Afsluiten wordt bereikt door de schijf tegen de stroom in te bewegen in plaats van erover, zoals bij een schuifafsluiter. Het stroompatroon door een klepafsluiter brengt veranderingen in richting met zich mee, wat resulteert in een grotere weerstand tegen stroming, wat een hoge drukval veroorzaakt. Bolklep is een uitstekende klep om te gebruiken voor aan-uit-service, en is ook zeer geschikt voor frequente cycli en controle van vloeistoffen overal in hoeveelheid of volume tussen de open en gesloten posities.
 • Feb-24 2020
 • Dec-14 2019
  ZHEJIANG NAIBANG VALVE CO., LTD zijn professionele in producties TERUGSLAGKLEP, KOGELKRAAN, VLINDERKLEP, Vlam vanger, BUREATHING VALVE, GATE VALVE, GLOBE VALVEE, hoek klep, voet klep, zeef, enzovoort. Als u de klep die met hoge kwaliteit en redelijke prijs vinden, u contact met ons op elk moment. Wij verzekeren u dat we een goede partner in CHINA zullen zijn.
 • Nov-22 2019
  ZHEJIANG NAIBANG VALVE CO., LTD, hoofdproductie terugslagklep, kogelkraan, schuifafsluiter, klepafsluiter, vlinderklep, ademhalingsklep, hoekafsluiter, zeef, enzovoort.
 • Oct-29 2019
 • Oct-10 2019
 • Sep-20 2019
  Zhejiang Naibang Valve CO., LTD, opgericht in 2000, is een professionele klepfabrikant die ontwerp, technische ontwikkeling, productie- en verkoopservice integreert, heeft een solide sterkte en rijke productie-ervaring. Het belangrijkste product zijn wafer-terugslagkleppen, kogelkranen, schuifafsluiters, aardkleppen, gesmede stalen kleppen en hebben ISO9001-, API 6D-, CE-certificaat en TS-managementsysteemcertificeringen verkregen.
 • Aug-20 2019
  Hoge temperatuur en hogedruk globe-klep, ook bekend als sluiter, is een van de meest gebruikte kleppen. De reden waarom het populair is, is dat de wrijving tussen dichte deksels klein en duurzaam is, de openingshoogte niet groot is, de productie eenvoudig is en het onderhoud gemakkelijk is. Het is niet alleen geschikt voor gemiddelde en lage druk, maar ook geschikt voor hoge druk. Het sluitprincipe is dat, afhankelijk van de druk van de klepstang, het schijfafdichtingsoppervlak en het zittingafdichtingsoppervlak stevig zijn verlijmd om de stroom van het medium te voorkomen.
 • Aug-06 2019
  Zhejiang Naibang Valve CO., LTD, opgericht in 2000, is een professionele klepfabrikant die ontwerp, technische ontwikkeling, productie- en verkoopservice integreert, heeft een solide sterkte en rijke productie-ervaring. Het belangrijkste product zijn wafer-terugslagkleppen, kogelkranen, schuifafsluiters, aardkleppen, gesmede stalen kleppen en hebben ISO9001-, API 6D-, CE-certificaat- en TS-managementsysteemcertificeringen verkregen.
[[PageIng_News_M]]