Huis Producten Globe ventiel
GOST Globe Valve

GOST Globe Valve

Belangrijkste kenmerken: Globe-klep inclusief gietijzeren klepafsluiter, gesmede stalen klepafsluiter, roestvrijstalen klepafsluiter en andere typen. NIPO-afsluitklep Het ontwerp en de fabricage is conform API602 en ASME B16.34. Onderzoek en test volgens API 598, markeer volgens MSS-SP-25.
Productdetails

GOST Globe Valve

Belangrijkste kenmerken:

Globe-kleppen worden gebruikt voor het regelen van de stroomregeling. Afsluiten wordt bereikt door de schijf tegen de stroom in te bewegen in plaats van eroverheen, zoals in het geval van een schuifafsluiter. Het stromingspatroon door een klepafsluiter omvat veranderingen in richting, resulterend in een grotere weerstand tegen stroming, die een hoge drukval veroorzaakt. Globe valve is een uitstekende klep om te gebruiken voor aan-uit service, is ook zeer geschikt voor frequent fietsen en het regelen van vloeistoffen overal in hoeveelheid of volume tussen de open en gesloten posities.

Globe-klep is anders dan kogelkraan, is een type klep dat wordt gebruikt voor het regelen van stroming in een pijpleiding, bestaande uit een beweegbare plug en een ringzitting in een in het algemeen sferisch lichaam. De stroomrichting van onder naar boven is belangrijk bij het installeren van de kleppen.

 

specificaties:
1) Afmetingen: 2 "- 24"
2) Druk: 150LB - 2500LB

3) Temperatuur: - 196   - +560

4) Materiaal: WCB, WCC, WC6, WC9, C5, C12, CF8, CF8M, CF3, CF3M, CN7M, LCB, LCC, enz.

5) Type: Geboute Bonnet, OS & Y, Opgaande stam, Stopschijf, Recht type

6) Verrichting: Handwiel, Toestel, Elektrisch, Pneumatisch, enz

7) Medium : olie, lucht, stoom, water, enz

 

blob.pngHot Tags: gost bolklep China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk