Huis Producten Poort Sluis
roestvrijstalen kozijnkleppen Roestvrijstalen huis Poortklep

roestvrijstalen kozijnkleppen Roestvrijstalen huis Poortklep

Parameterbeschrijving hoofdontwerp Ontwerp en fabricage conform API 602, BS 5352, ANSI B16.34 Verbindingsuiteinden voldoen aan: 1.uitgelaste uiteinden conform ANSI B16.25, JB / T12224 2. geflenste uiteinden conform ANSI B16.5, JB79 Testen en inspectie voldoen aan: API 598, GB / T13927, JB / T9092 Structuur ...
Productdetails

Roestvrij stalen schuifafsluiter

Belangrijkste kenmerken:

Een schuifafsluiterstructuur met een plakpoort en een paar tegenover elkaar gelegen zittingsamenstellen op tegenovergestelde zijden van de plakpoort. Een in het algemeen U-vormig afstandsorgaan met in hoofdzaak dezelfde dikte als de plaatpoort is losjes gepositioneerd tussen de tegenover elkaar gelegen zittingstelsels buiten de plaatpoort om een ​​vooraf bepaalde minimale afstand tussen de zittingstelsels te handhaven. Het U-vormige afstandsorgaan heeft een gedeelte met kleinere dikte daarvan in zijn middengedeelte om flexibiliteit te verschaffen voor het mogelijk maken van uitlijning van het afstandelement bij het kantelen of spannen van de stoelsamenstellen.specificaties:

Type: BB, FB, OS & Y

Grootte: 1/2 "- 36" (DN15 - DN900)

Druk: Klasse 150 - 1500 (PN16 - PN150)

Werktemperatuur: -196 ℃ - + 560 ℃

Materiaal: WCB, WCC, LCB, LCC, WC6, WC9, CF8, CF8M, CF3, CF3M, CF8C, enz.

Bediening: handwiel, stroomvoorziening, enz


Kenmerken:

1. Om abnormale druk in de holte te voorkomen, zijn aan de inlaatzijde ontlastingsgaten aangebracht.
2. De lengte van de kap wordt bepaald aan de hand van de bedrijfstemperatuur van de klep, om een ​​betrouwbare afdichting van de pakking te garanderen.
3. Verpakking, pakking en ander onderdelenmateriaal worden bepaald op basis van de werktemperatuur.
4. Controleer strikt de chemische samenstelling van materialen en slagvastheid bij lage temperaturen en andere mechanische eigenschappen.

Hot Tags: roestvrij stalen koelluchtventielen Roestvrijstalen behuizing Poortklep China, fabrikant, leverancier, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk