Huis Producten Poort Sluis
Gegoten staal kale stengel Gate ventiel

Gegoten staal kale stengel Gate ventiel

Standaard eisen:
Ontwerpen en vervaardigen: API 600, API 6D, BS1414, enz
Face To Face (eind tot einde): ANSI B16.10, API 6D, enz
Flens aansluiting: ANSI B16.5, enz
Kont gelaste einde: ANSI B16.25, enz
Test- en inspectie: API 598, API 6D, enz
Productdetails

Overzicht

Gate ventiel is een rechte lijn om stroom te verzekeren van een vloeistof wanneer ventiel volledig open is. De klep van de poort is niet van toepassing voor het regelen van de stroom. Gate ventiel is niet nodig te vaak opent en het handhaven van het ventiel op de positie van wijd open of gesloten.

Een poort ventiel structuur met een plaat-poort en een paar tegen zetel assemblages op tegenovergestelde gezichten van de poort van de plaat. In het algemeen U-vormige spacer lid van wezenlijk dezelfde dikte als de plaat-gate is losjes gepositioneerd tussen de vergaderingen van de tegen zetel uiterlijk van de plaat-poort om een vooraf bepaalde minimale afstand tussen de stoel vergaderingen. De U-vormige spacer-lid heeft een kleiner deel van de dikte daarvan in het middengedeelte om flexibiliteit te bieden voor het toelaten van de uitlijning van een lid van de spacer op kantelen of aanspanning van de stoel vergaderingen.

De serie van schuifafsluiters omvatten gegoten stalen poort ventiel en gesmede stalen poort ventiel. Ze zijn ontworpen en vervaardigd volgens ANSI B16.34. Met solide wig en flexibele wig, zo kan worden gebruikt voor verschillende druk. Schuifafsluiters hebben terug zegel. Terug zegel van gesmeed staal gate ventiel is lassen met roestvrij staal. Het moet dus een perfecte afdichting. Het onderhoud is handig. Op grote schaal gebruikt in aardolie, chemie, water behandeling industrieën.


Specificaties

Type: Rising stam, BB, FB

Grootte: 2"- 32"

Druk: 150LB - 2500LB

Temperatuur:-29 ° C545° C

Materiaal: WCB, WCC, LCB, LCC, WC6, WC9, CF8, CF8M, CF3, CF3M, CF8C, CN7M, enz

Medium: Water, olie, Gas

Bewerking: Handknop, Gear, electriciteit, enz

Hot Tags: gietstaal kale stengel gate ventiel China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk