Huis Producten Poort Sluis
Koolstof staal Perspakking Gate ventiel

Koolstof staal Perspakking Gate ventiel

De druk zegel kleppen zijn ontworpen voor betekening en kennisgeving van hoge temperatuur en hoge druk en worden veel gebruikt in de elektriciteitscentrale fossiele brandstof. Vergeleken met de geschroefde motorkap gezamenlijke kleppen, biedt het absoluut betrouwbaar afdichten van de motorkap gewrichts-, zodat de druk zegel kleppen compacter en rigide zijn, evenals onderhoud kosteneffectieve op hoge temperatuur en hoge druk. Dit soort poort ventiel is niet alleen gekenmerkt als eenvoudige structuur en betrouwbaar gebruik, maar ook kundig voor wekken lichte flexibele vervorming ter compensatie van de afwijking van de verzegeling face hoek gegenereerd tijdens de verwerking, dus het verbeteren van de prestaties van het proces. Daarnaast zijn zetel en poort schijf zegel oppervlak overmatige lay met ijzer-base legering of co base legering of hardmetalen legering voor lange duur.
Productdetails

Assortiment:

Verbinding beëindigen: RF, RTJ, BW

Nominale diameter: 2"- 36" (DN50 - DN900)

Druk bereik: klasse van 150-2500 (PN16 - PN420)

Werken van temperatuur: - 29℃ - + 560℃

Lichaam materiaal: koolstofstaal, roestvrij staal, gelegeerd staal

Bewerking: Hand wiel, Gear, elektrische Actuator, enz


MFuncties van de Ain:

De druk zegel kleppen zijn ontworpen voor betekening en kennisgeving van hoge temperatuur en hoge druk en worden veel gebruikt in de elektriciteitscentrale fossiele brandstof. In vergelijking met de geschroefde motorkap gezamenlijke kleppen,

Het biedt absoluut betrouwbaar afdichten van de motorkap gewrichts-, zodat de druk zegel kleppen compacter en rigide zijn, evenals onderhoud kosteneffectieve op hoge temperatuur en hoge druk.

Dit soort poort ventiel is niet alleen gekenmerkt als eenvoudige structuur en betrouwbaar gebruik, maar ook kundig voor wekken lichte flexibele vervorming ter compensatie van de afwijking van de verzegeling face hoek gegenereerd tijdens de verwerking, dus het verbeteren van de prestaties van het proces. Daarnaast zijn zetel en poort schijf zegel oppervlak overmatige lay met ijzer-base legering of co base legering of hardmetalen legering voor lange duur.


Specificatie van de belangrijkste Parameter:

BW einde dimensie: ASME B16. 25

Gezicht op gezicht en einde aan einde: ASME B16.10

Druk-temperatuur waarderingen: ASME B16. 34

Inspectie en Test: API598, API600 of API 6DHot Tags: koolstofstaal Perspakking gate ventiel China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product, druk zegel gate ventiel
Aanvraag sturen
You Might Also Like