Huis Producten Controleer klep
Wafer einde dubbele terugslagklep

Wafer einde dubbele terugslagklep

Structurele functie korte structurele lengte, slechts 1/4 ~ 1/8 van die van traditionele flens keerklep; Laag volume, licht van gewicht, slechts 1/4 ~ 1/20 van die van traditionele flens keerklep; Snelle ventiel schijf illegaliseren, laag water hamer druk; Die van toepassing zijn voor en gemakkelijk geïnstalleerd voor verticale of...
Productdetails

Wafer einde dubbele terugslagklep

Installatie
Dubbele schijf Check kleppen, een afkorting voor wafer selectievakje ventielen zijn ontworpen om tussen ANSI 150, 300, 600,900 of 1500 LB flenzen zijn aangebracht. Deze veiligheidskleppen moeten niet beinstalled tussen flenzen die gebreken bevatten.
Voorafgaand aan de installatie, moeten de wafer uiteinden en paring flenzen worden geïnspecteerd om te garanderen pakking oppervlakken zijn vrij van gebreken. Het leidingsysteem moet ook worden gecontroleerd voor de juiste uitlijning.
Dubbele schijf controleren kleppen moet nooit worden gebruikt om een bestaande leidingsysteem uitlijnen. Onze dubbele plaat controleren ventielen zijn ontworpen voor gestage stroom voorwaarden en kan worden geïnstalleerd in beide pijpleidingen horizontale orvertical (stroom naar boven).

1) horizontale montage

De klep rib moet worden geïnstalleerde loodrecht op de stroom. Dit wordt weergegeven in het diagram hieronder. De oogschroef locateddirectly boven de klep rib is en kan worden gebruikt om de klep goed te positioneren.
2) verticale montage
Selectievakje kleppen moeten worden geïnstalleerd met de stroomrichting omhoog. In deze positie, zal de outlet worden boven de inlaat. Het is ook noodzakelijk om te oriënteren van de klep rib, zodanig dat er gelijk laden op de dubbele platen. Dit wordt geïllustreerd in het diagram hieronder. Extra drukval mag worden verwacht als gevolg van het gewicht van de schijven.

Wanneer positionering van de klep controleren, zorgt u ervoor dat de pijl op het lichaam van de punten van de klep in de richting van de stroom.
Tijdens de installatie is het belangrijk te steunen en de terugslagklep en de aangrenzende leidingen uitlijnen. Installeer een standaard, ANSI flens pakking tussen ventiel en flens, aan beide zijden. Install gesmeerd flens bouten en hand draai. Flens bouten dient vervolgens te worden verscherpt met behulp van een ster of kriskras patroon de bouten gelijkmatig te laden.
Voor efficiënte functie en verbeterde levensduur plaatsen erkende leidingen normen bepaald controleren kleppen 5 tot 10 pijpdiameters vanaf elke turbulentie apparaten produceren. Dubbele plaat controleren ventielen zijn ontworpen voor gestage stroom voorwaarden en worden niet aanbevolen voor lage stroom, zuigercompressor stroom, pulserende stroom of parallel gemaal. Dubbele plaat controleren kleppen zijn ontworpen om te functioneren voor debiet tussen 5 ft/sec om 10 ft/sec. Het is niet aanbevolen om meer dan het maximale debiet van 10 ft/sec of het minimale debiet van 5 ft.
Installatie is voltooid wanneer de wafer uiteinden tegen de paring flenzen en geen gaten aanwezig zijn.

Operatie

Dubbele plaat controleren kleppen zijn ontworpen om automatisch terugvoer in systemen waar het is wenselijk te staan de stroom in één richting en voorkomen van stroming in de tegenovergestelde richting. Wanneer de pomp begint en de stroomafwaartse stroom maakt de daling van de vereiste druk in de voorwaartse richting, de duale Platen wordt automatisch geopend. Wanneer de pomp stopt en de stroom wordt opgeheven, de torsie van de lente zal automatisch sluiten de dubbele platen voorafgaand aan stroom omkering. Dit creëert een positieve uitschakeling tegen stroom omkering en elimineert systeem piekspanningen en waterslag.

wafer check valve drawing

 

Assortiment

Nominale diameter:2"~24"(DN15~DN200)

Druk bereik: Class150~900(PN16~PN150)

Werken van temperatuur:-196℃ ~ + 560℃

Lichaam materiaal: koolstofstaal, roestvrij staal, gelegeerd staal, brons


Artikelnr.

Onderdeel nr.

Materiaal

1

Lichaam

A216 WCB

2

Schijf

WCB + ENB

3

Stoppen met Pin

A276 420

4

Lente

Inconnel 625

5

Hijs ogen

A29 1025

6

Pakking

SS 304

7

Pakking

SS304 + grafiet

8

Vazal

A193-B7

9

Schacht

13 Cr

Hot Tags: wafer einde dubbele terugslagklep China, de fabrikant, de leverancier, de fabriek, de kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk