Huis Producten Controleer klep
Zachte zitting Wafer dubbele plaat terugslagklep

Zachte zitting Wafer dubbele plaat terugslagklep

Structurele functie Korte structurele lengte, slechts 1/4 ~ 1/8 van die van traditionele van een flens voorzien controleklep; Laag volume, lichtgewicht, slechts 1/4 ~ 1/20 van die van traditionele geflenste controleklep; Snelle afsluiting van de klepschijf, lage druk van de waterslag; Toepasbaar voor en gemakkelijk geïnstalleerd voor verticale of ...
Productdetails

Overzicht

Terugslagkleppen zijn kleppen met twee poorten, wat betekent dat ze twee openingen in het lichaam hebben, een voor vloeistof om binnen te komen en de andere voor   vloeistof   Verlaten. Er zijn verschillende soorten keerkleppen die in een groot aantal verschillende toepassingen worden gebruikt. Terugslagkleppen maken vaak deel uit van algemene huishoudelijke artikelen. Hoewel ze beschikbaar zijn in een groot aantal maten en kosten, zijn controlekleppen over het algemeen erg klein, eenvoudig of goedkoop. Terugslagkleppen werken automatisch en de meeste worden niet gecontroleerd door een persoon of externe besturing; dienovereenkomstig hebben de meeste geen klepsteel of steel. De lichamen (externe omhulsels) van de meeste keerkleppen zijn gemaakt van kunststof of metaal.


Productaanbod

Steel: roestvrij staal

Lente: roestvrij staal

Zitting: EPDM, NBR, roestvrij staal

Grootte: DN40-DN600mm PN1.0-1.6MPa

Lichaam: gietijzer, kneedbaar ijzer, koolstofstaal, roestvrij staal

Flensverbinding: DIN, ANSI, BS, JIS, UNIVERSELE FLENS


Productomschrijving

De eigenschappen van terugslagklep
Vastgeboute Bonnet; Zwaai en hef schijf; Metalen zitvlakken.

Lichaams- en Bonnetverbinding
Het huis en de kap van de Class150 ~ Class900 terugslagkleppen zijn meestal met tapeinden en moeren. En het lichaam en de motorkap van de Class1500 ~ Class2500 terugslagkleppen hebben meestal een drukafdichtingsontwerp.

Body-to-Bonnet gewricht
Roestvrij stalen + gewonde grafiet gewonde pakking wordt gebruikt voor klasse 150 en Class 300 terugslagklep; Roestvrij staal + flexibele grafietgewonde pakking wordt gebruikt voor klasse 600 terugslagklep, en gezamenlijke pakking is ook optioneel voor klasse 600 terugslagklep; Ring gezamenlijke pakking wordt gebruikt voor Class900 terugslagklep; Het ontwerp met onder druk staand afdichting wordt gebruikt voor terugslagkleppen van klasse 1500 ~ klasse 2500.
stoel
Voor een terugslagklep van koolstofstaal is de stoel meestal gesmeed staal. Het afdichtingsvlak van de zitting wordt met een door de klant gespecificeerde harde legering gesprayt. Hernieuwbare stoel met schroefdraad wordt gebruikt voor NPS <10 terugslagkleppen,="" en="" gelaste="" zitting="" kan="" ook="" optioneel="" zijn="" op="" verzoek="" van="" de=""> Gelast op de zitting wordt gebruikt voor NPS> 12 crbon stalen schuifafsluiters. Forstainless staal controleklep, wordt de integrale zetel gewoonlijk goedgekeurd, of om harde legering rechtstreeks integraal te lassen. Van schroefdraad voorzien of gelast op de zitting is ook optioneel voor roestvrijstalen terugslagkleppen indien op verzoek van de klant.
Hot Tags: zachte zitting wafer dubbele plaat terugslagklep China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk