Huis Producten Controleer klep
Disccontroleklep met enkele plaat

Disccontroleklep met enkele plaat

hort structurele lengte, slechts 1/4 ~ 1/8 van die van traditionele geflenste controleklep; Laag volume, lichtgewicht, slechts 1/4 ~ 1/20 van die van traditionele geflenste controleklep; Snelle afsluiting van de klepschijf, lage druk van de waterslag; Toepasbaar voor en gemakkelijk geïnstalleerd voor verticale of horizontale pijpleidingen; Gladde doorstroomdoorgang en kleine vloeistofweerstand; Flexibele actie en goede afdichtingsprestaties; Smalle klepbeweging en kleine sluitingsimpact; Geïntegreerde structuur, eenvoudig en compact, in prachtige vorm; Lange levensduur en goede betrouwbaarheid.
Productdetails

Overzicht

Terugslagklep is toepasbaar voor verschillende pijpleidingen met nominale druk van PN1.0MPa ~ 42.0 MPa, Class150 ~ 2500 en nominale diameter van DN15 ~ 1200mm, NPS1 / 2-48 en werktemperatuur van -196 ~ 540 ℃ voor bescherming tegen medium terug stromend. De verschillende materiaalselectie kan van toepassing zijn op het medium met water, stoom, oliën, salpeterzuur, sterk oxidatiemedium en ureum enz.


Productaanbod

Nominale diameter: 1/2 "- 8" (DN15 - DN200)

Drukbereik: Klasse 150 - 900 (PN16 - PN150)

Werktemperatuur: -196 ℃ - 560 ℃

Lichaamsmateriaal: koolstofstaal, roestvrij staal, gelegeerd staal, brons


voordelen

Lichtgewicht

Compact ontwerp

Makkelijke installatie

Non-slam principe van operatie

Geschikt voor horizontale en verticale opwaartse stroming

Goede stromingskarakteristiek en minder drukval

Hot Tags: enkele plaat disco terugslagklep China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product, terugslagklep met enkele plaat, terugslagklep met enkele plaat, disco-terugslagklep
Aanvraag sturen
You Might Also Like