Huis Producten Controleer klep
Enkele schijf Swing terugslagklep

Enkele schijf Swing terugslagklep

Structurele functie korte structurele lengte, slechts 1/4 ~ 1/8 van die van traditionele flens keerklep; Laag volume, licht van gewicht, slechts 1/4 ~ 1/20 van die van traditionele flens keerklep; Snelle ventiel schijf illegaliseren, laag water hamer druk; Die van toepassing zijn voor en gemakkelijk geïnstalleerd voor verticale of...
Productdetails

Overzicht

Een swing-terugslagklep is een terugslagklep waarin de disc, het beweegbare deel te blokkeren van de stroom, schommels op een scharnier of trunnion, hetzij op de stoel te blokkeren omkeren van de stroom of uit de stoel zodat voorwaartse stromen. De doorsnede van de opening zetel mogelijk loodrecht op de middellijn tussen de twee poorten of in een hoek. Hoewel schommel selectievakje kleppen in verschillende maten komen kunnen, zijn grote selectievakje kleppen vaak schommel selectievakje kleppen. De klep van de flap in een flush-WC-mechanisme is een voorbeeld van dit type ventiel. Tank druk houden dat het gesloten wordt overwonnen door handmatige lift van de flap. Het blijft dan open tot de tank riolering en de flap valt als gevolg van de zwaartekracht. Een andere variatie van dit mechanisme is de klepel klep, gebruikt in toepassingen dergelijke brandbestrijding en brand leven veiligheidssystemen. Een draaibare poort blijft alleen open in de richting borrelt. De klepel klep heeft vaak ook een veer die de poort sluiten wanneer er geen voorwaartse druk is houdt. Een ander voorbeeld is de opstuwing klep (voor sanitaire drainagesysteem) die beschermt tegen overstromingen veroorzaakt door de teruggaande stroom van afvalwater wateren. Een dergelijk risico treedt meestal op in sanitaire afvoersystemen aangesloten op riolering systemen gecombineerd en afvoersystemen voor regenwater. Het kan worden veroorzaakt door intense regen, dooi of overstromingen.


Assortiment

Nominale diameter: 1/2"- 32-inch (DN15 - DN800)

Druk bereik: klasse 150-900 (PN16 - PN150)

Werken van temperatuur:-196℃ ~ + 560℃

Lichaam materiaal: staal koolstofstaal, roestvrij staal, aluminium, brons, enz


Belangrijkste kenmerken

De klep is geopend/gesloten door de klep schijf verplaatsen in een richting parallel aan de klep zetel gat as en kan alleen worden geïnstalleerd op horizontale pijpleidingen met de belangrijke functie van middellange terugvoer voorkomen bij het afsluiten van de pomp en het onderhoud van de waterkolom vereist door te pompen.
Hot Tags: enkele schijf schommel check ventiel China, fabrikant, leverancier, fabriek, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
You Might Also Like