Huis Producten Controleer klep
PTFE zitplaat dubbelplaat terugslagklep

PTFE zitplaat dubbelplaat terugslagklep

Structurele functie Korte structurele lengte, slechts 1/4 ~ 1/8 van die van traditionele van een flens voorzien controleklep; Laag volume, lichtgewicht, slechts 1/4 ~ 1/20 van die van traditionele geflenste controleklep; Snelle afsluiting van de klepschijf, lage druk van de waterslag; Toepasbaar voor en gemakkelijk geïnstalleerd voor verticale of ...
Productdetails

Overzicht

Simpel gezegd, een terugslagklep zorgt voor stroming in één richting en voorkomt automatisch terugstroming (tegenstroom) wanneer vloeistof in de lijn van richting verandert. Ze zijn een van de weinige zelf-geautomatiseerde kleppen die geen hulp nodig hebben om te openen en te sluiten. In tegenstelling tot andere kleppen blijven ze werken, zelfs als de fabriek geen lucht, elektriciteit of de mens verliest die deze handmatig kan doorlopen.


Productaanbod

Grootte:

1.5 " - 60"

(DN40 - DN1500)

Druk   :

Klasse 150 - 2500

(PN16 - PN1200)

Temperatuur:

-196 - +560

Materiaal:

Koolstofstaal, roestvrij staal, gelegeerd staal, brons, enz

Geschikt medium:

Olie, lucht, water, enz


Hoofdkenmerk

Het wordt geopend of gesloten door de klephaak die heen en weer beweegt door de geleidingsas van het kleplichaam onder het veereffect. Het kan op horizontale en verticale pijpleidingen worden geïnstalleerd. De doorgang van het kleplichaam is ontworpen in een vleugelvormig stroomlijntype, waardoor het medium snel en gestaag door de doorgang kan stromen zonder ruis.
Hot Tags: ptfe seat wafer dubbele plaat terugslagklep China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk