Huis Producten Controleer klep
Dubbele Flens Type Dual plaat terugslagklep

Dubbele Flens Type Dual plaat terugslagklep

Structurele functie korte structurele lengte, slechts 1/4 ~ 1/8 van die van traditionele flens keerklep; Laag volume, licht van gewicht, slechts 1/4 ~ 1/20 van die van traditionele flens keerklep; Snelle ventiel schijf illegaliseren, laag water hamer druk; Die van toepassing zijn voor en gemakkelijk geïnstalleerd voor verticale of...
Productdetails

Productbeschrijving

Dubbele flens type dual plaat check ventiel ontwerp is in het algemeen sterker, lichter, kleiner, efficiënter en goedkoper. Haar meets API 594, dat ongeveer een kwart de afmetingen van aangezicht tot aangezicht is en 15% tot 20% het gewicht, de noney in eerste klep van de kust en biedt lagere installatie kosten. De schijf is litfed eerst door twee voorjaar te voorkomen. Geschikt voor horizontale of verticale posities, In horizontale positie stroom platen te functioneren vrij kunt en onder lagere stromingscondities in vergelijking met schommel check - drukverlies vermindert, dynamicthse verbetert en ventiel gebabbel.

Toepasselijke standaard

Size Range: 2'' ~ 48'' (DN50 ~ DN1200)

Druk: PN2.0 - PN26Mpa, klasse 150 - klasse 1500

StandardAPI 594 / API6D, ANSI, DIN en JIS

Verbinding beëindigen: flens

Werken: automatische

Kleppen materialen voor de bouw

Lichaam materiaal: LCB, LCC, WCB, 304S. S., 316 S.S.

Lente materialen: LCB, LCC, WCB, 304S. S., 316 S.S.

Disc materialen: LCB / LCC / WCB + gestelliteerd, 304S. S., 316 S.S.

Het gevolg van de Material420 SS LF2 F6, F304, F316

OperationManual

Dubbele flens type dual plaat selectievakje kleppen beschrijving

1. dubbele flens type dual plaat selectievakje kleppen met bijna dezelfde prestaties als wafer type dual plaat terugslagklep, het enige verschil is het einde van de verbinding.

2.Dubbele flens type dual plaat selectievakje kleppengeldt voor de verschillende pijpleidingen met normale druk van PN1. O Mpa ~ 42 Mpa, klasse 150 ~ klasse 2500 en normale diameter van DN15 ~ 1200mm, NPS 1/2 '' ~ 48'' met temperatuur van - 196℃ ~ +540om te voorkomen dat de middellange terug stroomt, kunt de selectie van de verschillende materialen toepassen op de middellange waarbij water, stoom, oliën, salpeterzuur, sterk oxiderende medium en ureum enz.

3. de richting van de installatie van dubbele schijf schommel terugslagklep kan worden in horizontaal of verticaal, als het gewicht van de klep is licht, niet noodzakelijk voor het maken van de beugel voor het ventiel onderstuk.

4. flens dubbele plaat selectievakje kleppen schijf beroerte is kort, de gevolgen van de sluiting is klein.

5. vlotte doorstroming langs manier en kleine vloeiende weerstand.

6. flens dubbeldeurs selectievakje kleppen schijf snel sluiten snelheid, de waterslag druk zullen kleine.

7. de lengte van aangezicht tot aangezicht is slechts 1/4 of 1/8 van de traditionele gemeenschappelijk selectievakje kleppen.Hot Tags: dubbele flens type dual plaat terugslagklep China, fabrikant, leverancier, fabriek, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk