Huis Producten Vlinderklep
Vlinderklep met pneumatische Actuator voor vlinderklep

Vlinderklep met pneumatische Actuator voor vlinderklep

Belangrijkste kenmerken: Voor de structuur van de triple-excentriciteit zegel vlinderklep, wanneer het ventiel onder de volledige open staat is, vlinder plaat afdichten gezicht zal breken uit de buurt van de klepzitting afdichten gezicht volledig; bij het openen van 0 tot 90°, zal de vlinder plaat afdichting gezicht...
Productdetails

Pneumatische vlinderklep Overzicht

Pneumatische vlinderklep bestaat uit dubbelwerkend (honkslag) zuiger type bedieningssleutel en vlinderklep. Aansluitende methoden zijn dubbel-clip type en flens type en zijn klepzitting geldt rubber, fluorkunststoffen en RVS kraal lassen aanzienlijk teneinde haar assortiment van toepassing. Pneumatische vlinderklep dubbele-clip heeft de voordelen van eenvoudige structuur, klein formaat en het lichte gewicht. Pneumatische zuiger type actuator keurt lage Wrijvingsmateriaal; met is binnen en buiten oppervlakken van cilinder lichaam uitgevoerd met harde anodiseren roestwerende behandeling, de levensduur van cilinder aanzienlijk verhoogd.

Pneumatische vlinderklep heeft stabiele operationele prestaties en widelyused in industriële afdelingen zoals petrochemische, metallurgie, elektriciteit, lichte industrie en geneeskunde is.

Voor installatie van vlinderklep, eerst de klep sluiten en installeer deze vervolgens naar avoild schade op het gezicht van vlinder plaat afdichten. Twee flangesshould van de pipe worden parallel zodat het contact druk tussen de flens van de andpipe klep zelfs is. Innerlijke boring van pijp flens mag niet te groot andmake ervoor dat het niet groter dan 5mm in het geval de geperste positie voor dringende plaat niet klopt en de plaat vervormt en verliest effect.Materialen:

Lichaam: GGG40.

Disc: A536-65-45-12 met het spuiten van Nylon.

Stam: roestvrij staal 420.

Zetel: EPDM

Type beschikbaar: Wafer.

Maten: 8"(150mm)

Druk: 150LB / Mpa (1.0, 2.0, 1.6, 2.5)

De norm van de materialen: Anderen op aanvraag

Basisontwerp: ANSI/AWWA C504

Face to Face dimensie: BS5155 kort, ISO5752 (Serie 13), DIN 3202 F16

Inspectie & testen: API 598,

Flens einde dimensie: ANSI B16.1

Geschikte media: Zoet water, zeewater, gas, olie, zuren, basen, enz

Geschikte TemperaTure:-26℃-135℃


Aikesen voornamelijk aanbiedingen veerkrachtig gezeten en AWWA vlinder kleppen. Grootte van de kleppen van 2" tot 48", en manieren van verbinding kan worden gesjouwd of semi-gesjouwd wafer stijl, dubbele flens stijl, single flens stijl, enz. Werken druk bereik kan worden van 150 tot 250 PSIG. Lichaam materiaal kunnen gietijzer, nodulair gietijzer, roestvrij staal, WCB, enz., en de dis-materialen kunnen nodulair gietijzer (nikkel gecoat gietijzer en Nylon gecoat gietijzer zijn beschikbaar). Ventiel zetel materialen bestaan uit neopreen, siliconen, hypalon, Viton, Buna N en EPDM.
Hot Tags: Vlinderklep met pneumatische Actuator voor vlinderklep China, de fabrikant, de fabriek, de kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk