Huis Producten Vlinderklep
PN40 vlinderklep

PN40 vlinderklep

Belangrijkste kenmerken: Het midden van het draaien van de vlinder plaat is op de middenlijn van het lichaam van de klep en de afdichting gedeelte van het gezicht van de vlinder-plaat. Tot slot zal het gezicht ex-cirkel afdichting van de plaat van de vlinder de klepzitting gemaakt van synthetische rubber, het genereren van elastische vervorming extruderen...
Productdetails

Vlinderklep wordt gebruikt voor het isoleren of het reguleren van de stroom en de functie zorgt voor snel afsluiten uit. Er zijn veel verschillende soorten vlinderkleppen, elk aangepast voor verschillende belastingen en verschillende gebruik in de industrie.


Producten gamma

Type beschikbaar: Flens type.

Maten: DN50mm naar DN1200mm (2" tot 48")
Drukbereik: PN (MPa): 1.0, 2.0, 1.6, 2.5
De norm van de materialen: Anderen op aanvraag
Basisontwerp: ANSI/AWWA C504
Face to Face dimensie: BS5155 kort, ISO5752 (Serie 13), DIN 3202 F16
Inspectie & testen: API 598,
Flens einde dimensie: DIN PN10/16/25, ANSI B16.1, BS4504, ISO PN10/16,
JIS B2212/2213, BS 10 tabel D, BS 10 tabel E

Top flens: ISO 5211
Geschikte media: Zoet water, zeewater, gas, olie, zuren, basen, enz
Geschikte temperatuur
:-26℃-82℃

Belangrijkste kenmerken

1. de klep is voorzien van de excentrieke kantelbare taps toelopende klepzitting afdichtingsring voor het doel als dringende uit de verzegeling oppervlakte kleine wrijvingsweerstand heeft. Wanneer de gaskraan, het cleses meer en meer, dus dit maakt prestaties betrouwbaar afdichten, Opening kan ervoor zorgen dat de afdichting.
2. de bijzondere geometrische structuur maakt het vrij zijn van gebreken die andere vlinder balves niet kunnen worden verzegeld vlinderklep zal wegens overdreven openstelling, dus over gurantee goed afdichten van het oppervlak.
3. de dubbele excentrieke vlinderklep structuur kan garantie dat de klep fundtions mormally onder hoge prssure en het overwinnen van de tekortkomingen van dat andere klep gemakkelijk lek als gevolg van de vervorming van de sest wanneer ze onder hoge druk werkt.
Hot Tags: PN40 vlinderklep China, fabrikant, leverancier, fabriek, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
You Might Also Like