Huis Producten Vlinderklep
PN16 vlinderklep

PN16 vlinderklep

Belangrijkste kenmerken: Het midden van het draaien van de vlinder plaat is op de middenlijn van het lichaam van de klep en de afdichting gedeelte van het gezicht van de vlinder-plaat. Tot slot zal het gezicht ex-cirkel afdichting van de plaat van de vlinder de klepzitting gemaakt van synthetische rubber, het genereren van elastische vervorming extruderen...
Productdetails

Overzicht

Vlinderklep wordt gebruikt voor het isoleren of het reguleren van de stroom en de functie zorgt voor snel afsluiten uit. Er zijn veel verschillende soorten vlinderkleppen, elk aangepast voor verschillende belastingen en verschillende gebruik in de industrie.

 

Producten gamma

Lichaam materiaal: gietijzer, nodulair gietijzer, koolstofstaal, roestvrij staal, aluminium legering van staal, Duplex staal.

(G25, GGG40, GGG50, WCB, LCB, 20GL, LC1 LCC, CF8, CF8M, CF3, CF3M, SS 2205 enz)

Disc: Nodulair gietijzer (nikkel bekleed), GGG25/GGG20/GGG50/aluminium brons, roestvrij staal.
Spinstok: 416, 410, roestvrij staal.
Verzegeling: NBR, EPDM of aangepaste.


Grootte: DN25 - DN1200

Drukbereik: De PN1.0-PN42

Passende temperatuur: -15-150

Bewerkingstype: Lever, vistuig, elektrische, pneumatische, hydraulische

Afdichting materiaal: EPDM, NBR, PTFE, RPTFE, VITON, enz

Geschikte media: Verse of afval water, zeewater, riolering, damp, lucht, olie, enz.

 

Standaard naleving

Basisontwerp: BS5155

Face to Face dimensie: BS5155

Inspectie & testen: API 598

Flens einde dimensie: BS4504 PN10, DIN2501 PN10, ISO 7005 PN10


Belangrijkste kenmerken

1. de klep is voorzien van de excentrieke kantelbare taps toelopende klepzitting afdichtingsring voor het doel als dringende uit de verzegeling oppervlakte kleine wrijvingsweerstand heeft. Wanneer de gaskraan, het cleses meer en meer, dus dit maakt prestaties betrouwbaar afdichten, Opening kan ervoor zorgen dat de afdichting.
2. de bijzondere geometrische structuur maakt het vrij zijn van gebreken die andere vlinder balves niet kunnen worden verzegeld vlinderklep zal wegens overdreven openstelling, dus over gurantee goed afdichten van het oppervlak.
3. de dubbele excentrieke vlinderklep structuur kan garantie dat de klep fundtions mormally onder hoge prssure en het overwinnen van de tekortkomingen van dat andere klep gemakkelijk lek als gevolg van de vervorming van de sest wanneer ze onder hoge druk werkt.Uitgerust met een professionele fabriek, is Naibang ventiel een professionele fabrikant en leverancier van PN16 vlinderklep in China. Als u kwaliteitsproduct van diverse mooie tassen kopen wilt, kunt u het op een goedkope prijs van ons.
Hot Tags: PN16 vlinderklep China, fabrikant, leverancier, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
You Might Also Like