Huis Producten Vlinderklep
Type vlinderklep ontwerp GG50 vlinderklep

Type vlinderklep ontwerp GG50 vlinderklep

Hoofdlijnen: Voor de structuur van de drievoudige-excentriciteits zegel vleugelklep, wanneer de klep in de volledige open staat is, zal zijn vlek van de vlinderplaat van het volledig verzegelende gezicht van de klepzitting breken; wanneer het wordt geopend van 0 tot 90 °, zal het afdichtvlak van de vlinderplaat ...
Productdetails

GG50 vlinderklep

Overzicht

Vlinderklep wordt gebruikt voor het isoleren of regelen van de stroming en de functie ervan zorgt voor een snelle uitschakeling. Er zijn veel verschillende soorten vlinderkleppen, elk aangepast voor verschillende drukken en ander gebruik in de industrie.

Producten bereik

Bovenflens: ISO 5211

Grootte: 2 "-48" (DN50-DN1200)

Geschikte temperatuur: -26 ℃ -82 ℃

Drukclassificatie: ANSI klasse 125-klasse 300 PN2.5-PN40

Type bediening: hendel, uitrusting, elektrisch, pneumatisch, hydraulisch

Afdichtingsmateriaal: EPDM, NBR, PTFE, RPTFE, VITON, enz

Lichaamsmaterialen: Gietijzer, Nodulair gietijzer, Koolstofstaal, Roestvrij staal, Gelegeerd staal, Duplexstaal.

(G25, GGG40, GGG50, WCB, LCB, 20GL, LC1, LCC, CF8, CF8M, CF3, CF3M, SS 2205, enz.)

Belangrijkste kenmerken

De klep is uitgerust met een excentrische kantelbare, taps toelopende klepzittingafdichtingsring voor het doel als het uitpersen van het afdichtoppervlak een kleine wrijvingsweerstand heeft. Bij het afsluiten loopt deze meer en meer door, dus dit maakt de afdichtingsprestaties betrouwbaar, Open kan ervoor zorgen dat de afdichting.
De speciale geometrische structuur maakt de vlinderklep vrij van defecten dat andere vlinderballen niet kunnen worden afgesloten vanwege te veel openen, om een ​​goede afdichting van het oppervlak te garanderen.
De dubbele excentrische vlinderklepconstructie kan garanderen dat de klep mormaal onder hoge druk werkt en de tekortkomingen die andere klep gemakkelijk lekt ten gevolge van de vervorming van de las, wanneer deze onder hoge druk werken, overwint.


Hot Tags: lug type design vlinderklep GG50 vlinderklep China, fabrikant, leverancier, fabriek, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
You Might Also Like