Huis Producten Vlinderklep
GG40 lichaam vlinderklep

GG40 lichaam vlinderklep

Belangrijkste kenmerken: Voor de structuur van de triple-excentriciteit zegel vlinderklep, wanneer het ventiel onder de volledige open staat is, vlinder plaat afdichten gezicht zal breken uit de buurt van de klepzitting afdichten gezicht volledig; bij het openen van 0 tot 90°, zal de vlinder plaat afdichting gezicht...
Productdetails

GGG40 vlinderklep

Overzicht

Een vlinderklep is uit een familie van kleppen kwartslag kleppen genoemd. In werking, de klep wordt volledig open of gesloten wanneer de schijf wordt een kwart slag gedraaid. De "vlinder" is eenmetaalschijf gemonteerd op een staaf. Wanneer de klep is gesloten, wordt de schijf is ingeschakeld zodat het volledig uit de doorgang blokkeert. Wanneer de klep volledig open is, wordt de schijf een kwart slag gedraaid zodat een vrijwel onbeperkte passage van de vloeistof. De klep kan ook stapsgewijs worden opengesteld voorgaspedaalstroom.

Er zijn verschillende soorten vlinderkleppen, elk aangepast voor verschillende belastingen en verschillende gebruik. De nul-offset vlinderklep, die gebruik maakt van de flexibiliteit vanrubber, heeft de laagste druk rating. De hoogwaardige dubbele offset vlinderklep, gebruikt in iets higher-pressure systemen, afstand tussen de hartlijn van het disc seat en lichaam zegel (offset een), en de hartlijn van de boring (offset twee). Hiermee maakt u een cam-actie tijdens operatie op te heffen van de zetel van het zegel wat resulteert in minder wrijving dan wordt gemaakt in de nul offset ontwerp en vermindert de neiging om te dragen. De klep die het beste geschikt voor high-pressure systemen is de drievoudige offset vlinderklep. In dit ventiel wordt de schijf stoel contact as gecompenseerd, die rechtshandelingen aan vrijwel elimineren glijdende contact tussen schijf en zetel. In het geval van triple offset kleppen is de zetel van metaal gemaakt, zodat het kan worden machinaal zoals te bereiken een zeepbel strakke uitschakeling bij aanraking met de schijf.

 

Gedetailleerde beschrijving:

Grootte: 1.5"-48")DN40-DN1200)

Normale druk: PN1.0/1.6mMPa

Passende temperatuur: normale temperatuur-45~ 150

Lichaam: gietijzer/nodulair ijzer/wcb/carbon staal/al-brons/CF8, ss304/CF8m, ss316

Face to face: ANSI b 16,10, API 609, bs5155 kort, ISO5752(series 13), DIN3202-f16

Medium: Zoet water, riolering, zeewater, lucht, damp, voedsel, geneeskunde, oliën, logen, zout enz.

Zetel: NBR/hypalon/EPDM/neopreen/nr/slijtvaste EPDM/viton/silicon/hittebestendig EPDM/wit EPDM/EPDM/PTFE

Einde flens: ANSI b 16.1, ASTM b 16.47 nl 1092, als 2129, ISO pn10/16, JIS b2212/2213, bs 10 tabel d, bs 10 tabel e, bs4504


Belangrijkste kenmerken

1. de klep is voorzien van de excentrieke kantelbare taps toelopende klepzitting afdichtingsring voor het doel als dringende uit de verzegeling oppervlakte kleine wrijvingsweerstand heeft. Wanneer de gaskraan, het cleses meer en meer, dus dit maakt prestaties betrouwbaar afdichten, Opening kan ervoor zorgen dat de afdichting.
2. de bijzondere geometrische structuur maakt het vrij zijn van gebreken die andere vlinder balves niet kunnen worden verzegeld vlinderklep zal wegens overdreven openstelling, dus over gurantee goed afdichten van het oppervlak.
3. de dubbele excentrieke vlinderklep structuur kan garantie dat de klep fundtions mormally onder hoge prssure en het overwinnen van de tekortkomingen van dat andere klep gemakkelijk lek als gevolg van de vervorming van de sest wanneer ze onder hoge druk werkt.
Hot Tags: GG40 lichaam vlinderklep China, fabrikant, leverancier, fabriek, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk