Huis Producten Vlinderklep
/

Double Flange Triple Eccentric Butterfly Valve

Voor de structuur van de vlinderklep met drievoudige excentriciteit, wanneer de klep zich in de volledig geopende toestand bevindt, zal zijn afdichtvlak van de vlinderplaat volledig loskomen van het afdichtvlak van de klepzitting; wanneer het geopend wordt van 0 tot 90 °, zal het afdichtvlak van de vlinderplaat breken bij het openen van het klepzittingafdichtingsvlak; wanneer het gesloten is van 90 ° tot 0 °, en pas bij het sluiten, kan het afdichtvlak van de vlinderplaat contact maken en stevig op het afdichtvlak van de klepzitting drukken.
Productdetails

Overzicht:

Vlinderklep wordt gebruikt voor het isoleren of regelen van de stroming en de functie ervan zorgt voor een snelle uitschakeling. Er zijn veel verschillende soorten vlinderkleppen, elk aangepast voor verschillende drukken en ander gebruik in de industrie.


specificaties:

Nominale diameter: 2 "- 72" (DN50 - DN1800)

Drukbereik: Klasse 150 - 600 (PN16 - PN100)

Werktemperatuur: -46 ℃ - + 550 ℃

Lichaamsmateriaal: gietstaal, roestvrij staal, gietijzer, koolstofstaal, enz

Rijden weg: handwiel, Gear, elektrische actuator , etc.

Media: water, aardgas, lucht, olie, enz


Belangrijkste kenmerken:

1. De klep is uitgerust met excentrische kantelende taps toelopende klepzittingafdichtingsring voor het doel als het drukken van het verzegelende oppervlak kleine wrijvingsweerstand heeft. Bij het afsluiten loopt deze meer en meer door, dus dit maakt de afdichtingsprestaties betrouwbaar, Open kan ervoor zorgen dat de afdichting.
2. De speciale geometrische structuur maakt de vlinderklep vrij van defect dat andere vlinderballen niet kunnen worden verzegeld door te veel openen, om een ​​goede afdichting van het oppervlak te garanderen.
3. De dubbele excentrische vlinderklepstructuur kan garanderen dat de klep normaal onder hoge druk wordt gevuld en de tekortkomingen die andere klep gemakkelijk lekt ten gevolge van de vervorming van de las, wanneer deze onder hoge druk werken, overwinnen.
Hot Tags: dubbele flens drievoudige excentrische vlinderklep China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product, drievoudige excentrische vlinderklep
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk