Huis Producten Vlinderklep
/

Dubbele flens dubbele excentrische vlinderklep

Het draaimiddelpunt van de vlinderplaat bevindt zich op de middellijn van het kleplichaam en het afdichtende vlakgedeelte van de vlinderplaat. Ter afsluiting zal het ex-cirkel afdichtvlak van de vlinderplaat de klepzitting van synthetisch rubber extruderen, waardoor elastische vervorming op de zitting wordt voortgebracht om een ​​elastische kracht te vormen die wordt gebruikt als een afdichtende specifieke druk om de dichtheid van de vlinderklep te waarborgen .
Productdetails
Overzicht

Een vlinderklep is van een familie van kleppen die kwartslagafsluiters worden genoemd. In bedrijf is de klep volledig open of gesloten als de schijf een kwartslag wordt gedraaid. De "vlinder" is een metalen schijf die op een staaf is gemonteerd. Wanneer de klep gesloten is, wordt de schijf gedraaid zodat deze de doorgang volledig afsluit. Wanneer de klep volledig open is, wordt de schijf een kwartslag gedraaid zodat deze een vrijwel onbeperkte passage van de vloeistof mogelijk maakt. De klep kan ook incrementeel worden geopend om de stroom te smoren.


Productaanbod

Einde verbinding: RF, Wafer, Lug, enz

Nominale diameter: 2 "- 60" (DN50 - DN1500)

Drukbereik: Klasse 150 - 900 (PN16 - PN100)

Werktemperatuur: -196 ℃ - + 550 ℃

Lichaamsmateriaal: gietstaal, roestvrij staal, gietijzer, koolstofstaal, enz

Bediening: hendel, uitrusting, elektrische aandrijving, enz

Media: Water, Zout, Zuur, Aardgas, Lucht, Mellow, Olie, enz


Standaard compliance

Type beschikbaar: flanged type

Inspectie en testen: API 598

Basisontwerp: ANSI / AWWA C504

Materialen Standaard: anderen op aanvraag

Van aangezicht tot aangezicht: BS5155 Short, ISO5752 (Serie 13), DIN 3202F16

Geflensde eindafmeting: DIN PN10 / 16/25, ANSI B16.1, BS4504, ISO PN10 / 16, JIS B2212 / 2213Hot Tags: dubbele flens dubbele excentrische vlinderklep China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product, dubbele flens vlinderklep, dubbele excentrische vlinderklep
Aanvraag sturen
You Might Also Like