Huis Producten Vlinderklep
DN 100 grootte vlinderklep

DN 100 grootte vlinderklep

Belangrijkste kenmerken: Voor de structuur van de triple-excentriciteit zegel vlinderklep, wanneer het ventiel onder de volledige open staat is, vlinder plaat afdichten gezicht zal breken uit de buurt van de klepzitting afdichten gezicht volledig; bij het openen van 0 tot 90°, zal de vlinder plaat afdichting gezicht...
Productdetails

Overzicht

Een vlinderklep is uit een familie van kleppen kwartslag kleppen genoemd. In werking, de klep wordt volledig open of gesloten wanneer de schijf wordt een kwart slag gedraaid. De "vlinder" is eenmetaalschijf gemonteerd op een staaf. Wanneer de klep is gesloten, wordt de schijf is ingeschakeld zodat het volledig uit de doorgang blokkeert. Wanneer de klep volledig open is, wordt de schijf een kwart slag gedraaid zodat een vrijwel onbeperkte passage van de vloeistof. De klep kan ook stapsgewijs worden opengesteld voorgaspedaalstroom.


Er zijn verschillende soorten vlinderkleppen, elk aangepast voor verschillende belastingen en verschillende gebruik. De nul-offset vlinderklep, die gebruik maakt van de flexibiliteit vanrubber, heeft de laagste druk rating. De hoogwaardige dubbele offset vlinderklep, gebruikt in iets higher-pressure systemen, afstand tussen de hartlijn van het disc seat en lichaam zegel (offset een), en de hartlijn van de boring (offset twee). Hiermee maakt u een cam-actie tijdens operatie op te heffen van de zetel van het zegel wat resulteert in minder wrijving dan wordt gemaakt in de nul offset ontwerp en vermindert de neiging om te dragen. De klep die het beste geschikt voor high-pressure systemen is de drievoudige offset vlinderklep. In dit ventiel wordt de schijf stoel contact as gecompenseerd, die rechtshandelingen aan vrijwel elimineren glijdende contact tussen schijf en zetel. In het geval van triple offset kleppen is de zetel van metaal gemaakt, zodat het kan worden machinaal zoals te bereiken een zeepbel strakke uitschakeling bij aanraking met de schijf.


Producten gamma

Top flens: ISO 5211

Grootte: 2"- 48"ofDN50 - DN1200

Passende temperatuur:-26-82

Druk beoordeling: ANSI class 125 - klasse 300 of PN2.5 - PN40

Bewerkingstype: Lever, vistuig, elektrische, pneumatische, hydraulische

Afdichting materiaal: EPDM, NBR, PTFE, RPTFE, VITON, enz

Lichaam materiaal: gietijzer, nodulair gietijzer, koolstofstaal, roestvrij staal, gelegeerd staal, Duplex staal

(G25, GGG40, GGG50, WCB, LCB, 20GL, LC1 LCC, CF8, CF8M, CF3, CF3M, SS 2205 enz)
Hot Tags: DN 100 grootte vlinderklep China, fabrikant, factory, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk