Huis Producten Vlinderklep
6 inch vlinderklep 6

6 inch vlinderklep 6 "vlinderklep

Hoofdlijnen: Het draaiende centrum van de vlinderplaat is op de middellijn van het kleplichaam en het verzegelende gezichtsgedeelte van de vlinderplaat. Tot slot zal het ex-cirkel afdichtingsvlak van de vlinderplaat de klepzitting van synthetisch rubber extruderen, waardoor elastische vervorming ontstaat ...
Productdetails

Overzicht:

Vlinderklep wordt gebruikt voor het isoleren of regelen van de stroming en de functie ervan zorgt voor een snelle uitschakeling. Er zijn veel verschillende soorten vlinderkleppen, elk aangepast voor verschillende drukken en ander gebruik in de industrie.


specificaties:

Grootte: DN40-DN1200

Eindflens: ANSI B 16.1 EN1092 AS2129
Van aangezicht tot aangezicht: ANSI B 16.10
Bovenflens: ISO 5211
Normale druk: PN1.0 / 1.6Mpa (150 / 200PSI)

Lichaam: Gietijzer / Nodulair IJzer / WCB / ALB / CF8 / CF8M
Schijf: Gietijzer / Nodulair IJzer / ALB / CF8M / CF8
Steel: SS416 / 304/316/431
Zitting: Hypalon / EPDM / Neopreen / NBR / Viton / Silicon / PTFE
Geschikte temperatuur: -45C tot 150C


Belangrijkste kenmerken:

1. De klep is uitgerust met excentrische kantelende taps toelopende klepzittingafdichtingsring voor het doel als het drukken van het verzegelende oppervlak kleine wrijvingsweerstand heeft. Bij het afsluiten loopt deze meer en meer door, dus dit maakt de afdichtingsprestaties betrouwbaar, Open kan ervoor zorgen dat de afdichting.
2. De speciale geometrische structuur maakt de vlinderklep vrij van defect dat andere vlinderballen niet kunnen worden verzegeld door te veel openen, om een ​​goede afdichting van het oppervlak te garanderen.
3. De dubbele excentrische vlinderklepstructuur kan garanderen dat de klep normaal onder hoge druk wordt gevuld en de tekortkomingen die andere klep gemakkelijk lekt ten gevolge van de vervorming van de las, wanneer deze onder hoge druk werken, overwinnen.


Hot Tags: 6 inch vlinderklep 6 "vlinderklep China, fabrikant, leverancier, fabriek, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
You Might Also Like