Huis Producten Vlinderklep
4

4 "grootte Butterfly Balve

Belangrijkste kenmerken: Het midden van het draaien van de vlinder plaat is op de middenlijn van het lichaam van de klep en de afdichting gedeelte van het gezicht van de vlinder-plaat. Tot slot zal het gezicht ex-cirkel afdichting van de plaat van de vlinder de klepzitting gemaakt van synthetische rubber, het genereren van elastische vervorming extruderen...
Productdetails

4" flens vlinderklep

Overzicht

Vlinderklep wordt gebruikt voor het isoleren of het reguleren van de stroom en de functie zorgt voor snel afsluiten uit. Er zijn veel verschillende soorten vlinderkleppen, elk aangepast voor verschillende belastingen en verschillende gebruik in de industrie.


Producten gamma

Grootte: 2"~ 48" (DN50 ~ DN1200)

Druk beoordeling: ANSI class 125 ~ klasse 300 PN2.5 ~ PN40

Bewerkingstype: Lever, vistuig, elektrische, pneumatische, hydraulische

Afdichting materiaal: EPDM, NBR, PTFE, RPTFE, VITON, enz

Lichaam materiaal: gietijzer, nodulair gietijzer, koolstofstaal, roestvrij staal, aluminium legering van staal, Duplex staal.

(G25, GGG40, GGG50, WCB, LCB, 20GL, LC1 LCC, CF8, CF8M, CF3, CF3M, SS 2205 enz)

 

Belangrijkste kenmerken

1. de klep is voorzien van de excentrieke kantelbare taps toelopende klepzitting afdichtingsring voor het doel als dringende uit de verzegeling oppervlakte kleine wrijvingsweerstand heeft. Wanneer de gaskraan, het cleses meer en meer, dus dit maakt prestaties betrouwbaar afdichten, Opening kan ervoor zorgen dat de afdichting.
2. de bijzondere geometrische structuur maakt het vrij zijn van gebreken die andere vlinder balves niet kunnen worden verzegeld vlinderklep zal wegens overdreven openstelling, dus over gurantee goed afdichten van het oppervlak.
3. de dubbele excentrieke vlinderklep structuur kan garantie dat de klep fundtions mormally onder hoge prssure en het overwinnen van de tekortkomingen van dat andere klep gemakkelijk lek als gevolg van de vervorming van de sest wanneer ze onder hoge druk werkt.
Hot Tags: 4 "grootte Butterfly Balve China, de fabrikant, de leverancier, de fabriek, de kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk