Huis Producten Kogelkraan
Kogelkraan drijvende drijvende Type kogelkraan metaal gezeten

Kogelkraan drijvende drijvende Type kogelkraan metaal gezeten

Metaal aan metaal zwevende kogelkraan ontwerp heeft perfect gewerkt voor de bal en de stoel, die ook de geavanceerde heeft verharding technologie├źn. Oppervlaktehardheid van de bal en de stoel kan in het algemeen oplopen tot meer dan HRC60, maximaal is tot HRC74. Trouwens, de oppervlakte materialen bezit ook...
Productdetails

Metaal aan metaal zwevende kogelkraan ontwerp heeft perfect gewerkt voor de bal en de stoel, die ook de geavanceerde heeft verharding technologie├źn. Oppervlaktehardheid van de bal en de stoel kan in het algemeen oplopen tot meer dan HRC60, maximaal is tot HRC74. Trouwens, de oppervlakte materialen bezit ook zeer goede weerstand eigenschappen van wrijving en impact. Metaal aan metaal zittende kogelkranen zijn geschikt voor gebruik in de meeste criticle arbeidsomstandigheden.


Bouw de functies:

Proces door middel van speciale technieken en het ventiel onderstuk zetel gelden vooral voor hoge temperaturen en het medium met stof en vaste deeltjes.

1. meerdere drijvende apparaten kunnen worden voorbereid voor de serie.

2. de kogelkraan serie moet worden toegepast in overeenstemming met de stroomrichting van de specifide

3. de speciaal ontworpen compenserende beweegbare klep selt bouw gemaakt van metaal is van grote betrouwbaarheid in de afdichting prestaties.


Hot Tags: drijvende type kogelkraan metal seated zwevende kogelkraan China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
You Might Also Like