Huis Producten Kogelkraan
Drijvende kogelkraan met tandwielbediening

Drijvende kogelkraan met tandwielbediening

Specificaties Afmetingen: NPS 2 "- 32" Druk: Klasse 150 - Klasse 1500 Materiaal: WCA, WCB, WCC, WC1, WC5, CA15, LCB, LCC, CF8, CF8M, CF3, CF3M, CF8C, CN7M Geschikt medium: water , Olie, Gas, enz. Aandrijving: Handmatig, Elektrische aandrijving, Pneumatische actuator, Hydraulische actuator
Productdetails

Standaard

Ontwerp en productie: API 6D & ANSI B16.34 & BS1868

Eindmaat met flenzen: ANSI B 16,5 of MSS SP-44 voor 26 "en hoger

Van aangezicht tot aangezicht dimensie: ANSI B 16.10

Druk en temperatuur: ANSI B16.34

Testen en inspecteren: API 598


Kenmerken

1. Giet en las twee structuren met het lichaam.
2. De zittingring maakt gebruik van de zwevende zittingringstructuur met afgedichte o-sealring en voorspankracht om de inlaat en uitlaat dubbelzijdig te laten afdichten; en het open-sluitmoment met deze structuur is 1/2 dat van de gewone kleppen alleen, in staat om kleppen licht te openen en te sluiten.
3. De zittingring gebruikt het afdichtvlak ingelegd met PTFE, dus heeft dubbele afdichtingen van PTFE op metaal en metaal op metaal, het PTFE afdichtingsvlak dient ook als het verwijderen van het vuil op de wigschijf.
4. Voor de klep met de metaal op metaalafdichting is er een vetinjector buiten, er komt vet in het afdichtvlak via de injector en de zittingring om het ventiel tot nul te laten lekken.
5. De wigschijf van de klep met stroomgeleidingsgat is altijd uitgerust met het afdichtvlak, hetzij in volledig open of volledig gesloten toestand om het afdichtvlak te beschermen zonder direct te worden geërodeerd door het medium om de duur te verlengen.
6. Wanneer volledig geopend, is het kanaal van de klep glad en lineair, met een uiterst kleine stroomweerstandscoëfficiënt en geen drukverlies, en de pijpleiding kan met haarbal er doorheen worden gereinigd.Hot Tags: drijvende kogelkraan met tandwielbediening China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
You Might Also Like