Huis Producten Kogelkraan
Flens einde metaal op metaal Seat kogelkraan

Flens einde metaal op metaal Seat kogelkraan

Het materiaal van de zetel van General-Purpose kogelkraan werken over het algemeen niet-materiële, zoals PTFE. Beperkt door het materiaal van de zetel, kan de algemene doel-kogelkraan niet worden gebruikt in het geval van hoge artikelen en ash bostel (brouwerijafval) evenmin. Metaal aan metaal stoel ontwerp heeft perfect gewerkt voor de bal en de stoel, die ook de verharding van de geavanceerde technologieën heeft, zoals ultro-sonic spray coating, nikkel base spay lassen, oppervlak speciaal verharden, gestelliteerd spay lassen, keramiek materiaal met hoge sterkte en hardheid, enzovoort. Oppervlaktehardheid van bal en zetel kan over het algemeen oplopen tot meer dan HRC60, limiteer maximum aantal is tot HRC74. Toepassingstemperatuur van het materiaal mogelijk te 540℃ en maximale is 980℃. Het combineren van de kracht van het materiaal wordt meer dan 10000 PSI. Trouwens, de oppervlakte materialen bezit ook zeer goede weerstand eigenschappen van wrijving en impact. NIPO metaal op metaal zetel kogelkranen zijn geschikt voor gebruik in de meeste harde arbeidsomstandigheden.
Productdetails

Main Kenmerken:

Het materiaal van de zetel van General-Purpose kogelkraan werken over het algemeen niet-materiële, zoals PTFE. Beperkt door het materiaal van de zetel, kan de algemene doel-kogelkraan niet worden gebruikt in het geval van hoge artikelen en ash bostel (brouwerijafval) evenmin.

Metaal aan metaal stoel ontwerp heeft perfect gewerkt voor de bal en de stoel, die ook de verharding van de geavanceerde technologieën heeft, zoals ultro-sonic spray coating, nikkel base spay lassen, oppervlak speciaal verharden, gestelliteerd spay lassen, keramiek materiaal met hoge sterkte en hardheid, enzovoort. Oppervlaktehardheid van bal en zetel kan over het algemeen oplopen tot meer dan HRC60, limiteer maximum aantal is tot HRC74.

En Toepassingstemperatuur van het materiaal kan worden tot 540, limiteer maximum aantal is 980. Het combineren van de kracht van het materiaal wordt meer dan 10000 PSI. Trouwens, de oppervlakte materialen bezit ook zeer goede weerstand eigenschappen van wrijving en impact.


Assortiment:

Grootte: DN15 - DN800

Druk: PN16 - PN150

Temperatuur: 196 ° c. - +560 ° C

Materiaal:Koolstofstaal, gelegeerd staal,Roestvrij staal, staal, Forged LCC/LCB, CF8/CFM8, enz

Rijden betekent:Handknop, Elektrische actuator, enz


Standaarden:

Ontwerp & vervaardiging volgens: API 6D

Aangezicht tot aangezicht volgens: ASME B16.10

Afmetingen volgens flens: ASME B16.5

Test & inspectie volgens: API 6D / API 598

Druk & temperatuur volgens: ASME B16.34Hot Tags: flens einde metaal op metaal seat kogelkraan China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product, metaal op metaal zetel-kogelkraan
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk