Huis Producten Kogelkraan
/

Koolstofstaal gelaste volledig kogelkraan

De kogelklep volledig gelaste keurt gesmede materiaal, gelaste lichaam, in plaats van bouten en moeren, om te voorkomen dat een eventuele lekkage uit lichaam. De gesmede lichaam met regelmatige structuur en zelfs dikte kunt vermijden krimp Holten, pin gaten, scheuren, zand gaten en andere gebreken voordoen te gieten lichaam kleppen. Volledig gelaste kogelkranen kunnen bolvormig en cilindrisch type. Meestal de sferische type heeft slechts één lassen naad op het lichaam, het cilindrisch type heeft twee lassen naad op het lichaam. Kunnen worden gebruikt voor ondergrondse installatie zonder corrosie van delen, daarom, het is de beste toepassing voor aardolie en aardgas regel-systemen.
Productdetails

Belangrijkste kenmerken:

De kogelklep volledig gelaste keurt gesmede materiaal, gelaste lichaam, in plaats van bouten en moeren, om te voorkomen dat een eventuele lekkage uit lichaam.

De gesmede lichaam met regelmatige structuur en zelfs dikte kunt vermijden krimp Holten, pin gaten, scheuren, zand gaten en andere gebreken voordoen te gieten lichaam kleppen.

Volledig gelaste kogelkranen kunnen bolvormig en cilindrisch type. Meestal de sferische type heeft slechts één lassen naad op het lichaam, het cilindrisch type heeft twee lassen naad op het lichaam.

Kunnen worden gebruikt voor ondergrondse installatie zonder corrosie van delen, daarom, het is de beste toepassing voor aardolie en aardgas regel-systemen.


Specificatie van de belangrijkste Parameter:

Ontwerp en fabricage: API 6D, ASME B16.34 (BS5351), API 608

Face to Face dimensie: ASME B16.10, API 6D

Flens verbinding dimensie: ASME B 16,5

BW verbinding dimensie: ASME B16.25

Test- en inspectie: 598, API API 6D


Assortiment:

Verbinding beëindigen: BW

Volledige droeg en verminderd boring ontwerp

Werken van temperatuur: - 46℃ - + 200℃

Nominale diameter: 2 "- 48" (DN15 - DN1200)

Druk bereik: klasse van 150-2500 (PN16 - PN420)

Lichaam materiaal: koolstofstaal, roestvrij staal,Gelegeerd staal, enzHot Tags: koolstofstaal gelaste volledig kogelkraan China, fabrikant, kwaliteit, goedkoop, product
Aanvraag sturen
Misschien vind je dit ook leuk