Huis Over ons

Zhejiang Naibang Valve CO., LTD , is gelegen in de geboorteplaats van de pompklep - Oubei Town Wenzhou City, provincie Zhejiang. Opgericht in 2000, is een professionele klepfabrikant die ontwerp, technische ontwikkeling, productie en verkoopdienst integreert, heeft een solide sterkte en rijke productie-ervaring.

In de loop van de jaren, keurt onze onderneming altijd de sterke punten van anderen goed, houdt innovatie, exploitatie, aandringend op kwaliteit eerst en oprecht principe als ondernemingprincipe, vervaardigt producten van uitstekende kwaliteit met een uiterst hoge snelheid, die aan de eis van nationale en overzeese klanten voor hoge voldoen technologie. Tegenwoordig produceert ons bedrijf vele soorten kleppen zoals API, ANSI (VS), BS (Groot-Brittannië), DIN (Duits), JIS, JPI (Japan), GB, JB (China), en verschillende niet-standaardproducten die op grote schaal worden gebruikt gebruikt in olie, olieraffinage, chemische industrie, energiecentrale, ketel, metallurgie, elektrische energie Ze hebben een goede markt in de hele wereld en ze worden goed ontvangen door klanten.

In de afgelopen jaren worden de producten geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Frankrijk, Italië, Maleisië, India, Nigeria, Spanje en andere landen over de hele wereld, op grote schaal gebruikt in olie, olieraffinage, chemische industrie, energiecentrale, ketel, metallurgie , elektriciteit en andere industrieën in binnen- en buitenland, goed ontvangen door klanten.

Het bedrijf heeft vele sets uitstekende mechanische verwerkingsapparatuur en gemoderniseerde inspectie- en testapparatuur die wordt gebruikt voor onze belangrijkste producten: kogelkraan, terugslagklep, gesmede kleppen, schuifafsluiter, klepafsluiter, vlinderklep, zeef, enzovoort.

Nominale maat (NPS): 1/2 "- 60" (DN15 - DN1500)

Nominale druk (Klasse): 150LB - 2500LB (PN1.0Mpa - PN42.0Mpa)

Werktemperatuur: -101 ℃ - + 680 ℃

Hoofdmateriaal omvat koolstofstaal, SS304, SS304L, SS316, SS316L, lage-temperatuurstaal, tweefasig staal (F51 / F55), aluminiumbrons, titaniumlegering, Inconel, 20 # legering, chroomlegering, etc.

Om de klant hoogwaardige en betere service te bieden, heeft het bedrijf de systeemcertificering uitgerust zoals API6D, CE, ISO9001, TS, ect.

Ons aanhoudende managementprincipe is gebaseerd op continue exploitatie, strikte kwaliteitscontrole, gunstige prijs en volledige service. Met vriendelijke groet aan grote nieuwe en oude klanten om te bezoeken en samen te werken met het oog op het gezamenlijk ontwikkelen van een briljante morgen.